Author Archives: admin

Vrijdag spelavond

Komende vrijdag 20 februari is een extra spelavond. De zaal zal open zijn van 19:30 tot 10:30.

Bereikbaarheid Delft

Van 22 tot en met 27 februari wordt de treintunnel in Delft aangesloten waardoor er geen treinverkeer mogelijk is tussen Den Haag en Schiedam. De NS zet vervangende bussen in. Heb je speelplannen in die periode houdt dan rekening met een langere reistijd of zoek een alternatief.
Alternatieven:
Vanaf noord: Tram 1 vanaf Den Haag HS naar Delft (halte Prinsenhof)
Vanaf zuid: Bus 174 vanaf Rotterdam CS naar Delft station, of Metrolijn E (randstadrail) van Rotterdam CS naar halte Leidschenveen, en tram 19 naar Delft (halte nieuwe plantage, eindpunt).
Ga voor de laatste informatie naar .

Nederlands Kampioenschap Carcassonne.

999 Games organiseert op 1 juni het officiƫle Nederlands Kampioenschap Carcassonne 2014!

CarcassonneHet toernooi vindt plaats in het St Joseph Buurthuis aan de Minckelersstraat 71, te Hilversum. Iedereen speelt 3 ronden: het basisspel, de uitbreiding en Stille Zuidzee. De beste 4 spelers bereiken de finale en winnen een spel, waarbij de winnaar zich tevens kwalificeert voor het Wereldkampioenschap in Duitsland en zich Nederlands Kampioen Carcassonne mag noemen. Het toernooi start om 12:30 uur en zal tot ongeveer 17:00 uur duren. Er is ruimte voor 64 deelnemers. Deelname is gratis, maar je moet je wel vooraf inschrijven. Dit kan tot uiterlijk 25 mei door je volledige naam te e-mailen naar: erwin@999games.nl.

Vind je Carcassonne leuk en heb je zin in een gezellige middag, geef je dan nu op! Na het toernooi blijft de ruimte open voor een spellenavond. Als je zin hebt kan je dan nog een spelletje meespelen. Hopelijk tot dan!

Erwin Pauƫlsen