Speldag 8 september: De Laatste Dagen van Bernd, Geralt blijft Kinderloos, Hans speelt met het mes op tafel en de Bootjes zijn af!

Het was niet zo druk, waarschijnlijk omdat een aantal Murphen op monumentendag naar Forten en Bunkers waren getogen.

OF ZE ZITTEN ALLEMAAL DRUK TE SCHILDEREN THUIS VOOR DE ZOMER SCHILDERWEDSTRIJD DIE EINDIGT OP 22 SEPTEMBER OM 1200 UUR PRECIES!

Patrick corrumpeerde onschuldige bestuursleden met de nieuwe mode in Post Apocalyptische Zombie Goodness (Last Days).

Onze secretaris kwam vrolijk binnen en verliet ‘s-avonds de zaal met zijn rug naar de gevel om zich heen kijkend. Dus ik neem aan dat de introductie is geslaagd.

Met enkele hulpstukken qua decor werd de Chicago tafel omgebouwd tot PA-USA.

Een aantal leden zijn druk bezig met dit soort uithangborden en aan verwante aankleding.

In het spel is de strijd tegen andere gangs om resources minstens zo belangrijk als het overleven van zombies.

Er komt (natuurlijk) een campagne. Huisregels en uitbreidingen kun je vinden op Pijlie’s blog. Hondenliefhebbers zeker even kijken van de huishonden zijn een stuk slimmer dan de bijgeleverde stats.

De Runequest familie was weer van de partij. Aan de eindeloze fantasie van Matthijs schijnt geen einde te komen. Maar dat zit al in de definitie.

Verder had Petra The Witcher uitgepakt. Waarschijnlijk bekend van de video games, maar de originele verhalen zijn Poolse boeken. (Binnenkort op Netflix).

In het spel speel je de hoofdpersonen van de boeken natuurlijk inclusief de big-baddy himself. Leuk weetje: de man is super krachtig, super viriel maar kan zich niet voortplanten. Handig in het viedeogame, daar laat hij namelijk een spoor van intieme dames achter. Zwanger kunnen ze niet worden.

Het spel is gelukkig niet 18+. Na een spannende pot wist Louis te winnen.

In de middag werd er langdurig gesproken over diverse opties om leden te werven en meer dagen open te gaan. IEDEEEN VAN LEDEN ZIJN WELKOM!

Hans en ik knutselde voort. Voor mij voor het eerst in weken niet aan bootjes. Die waren namelijk af.

Hans begon met het showen van een 1 op 1 modeleer projectje. Dit vervaarlijke mes bestaat uit resin, plastic en hout en was scratchbuilt en bedrieglijk echt geschilderd.

Daarna werkte hij verder aan twee figuren voor een diorama in 28mm.

Voor degenen die lamplicht willen schilderen vanuit een lantaarn op het figuur: zo doet Hans dat.

Tot Volgende Week!

Comments are closed.