Speldag 5 januari: Appeltaart Galore, Honger in Joegoslavie, Bananen in overvloed en Camouflage

Een ieder een heel gelukkig en Speelrijk 2019 toegewenst! Een nieuwe traditie is geboren: de eerste foto van het jaar staat voor de quintessentie van Murphy’s Heroes: de Appeltaart. Goede ingredienten, altijd te delen en een warm tevreden gevoel als je naar huis gaat.

Na de feestdagen en de appeltaart zijn er mensen die den aan balansdagen of een maandje minder. Patrick en consorten wierpen zich op This War of Mine.

Het overleven in de puinhopen van Serajevo en het regelmatig doodgaan van de honger was een schril contrast met het goede leven. Ik heb ook begrepen dat het kauwen van sigaretten geen calorie oplevert.

Gerard heeft er in December een aparte klus bij. Hij komt altijd met een warme zak oliebollen aanzetten. Vandaag de laatste, want de kraam tegenover z’n huis wordt ook ingepakt. Hulde voor het initiatief! Het wordt in den brede zeer gewaardeerd!

Onno kwam op gang met een snel potje Warhammer. Het enige commentaar was dat de Ogres niet hadden gewonnen.

Petra speelde verder in haar Alchemy Crystal Quest campagne. Hierin moet een tovenaar worden bevrijd door studenten en hun side-kicks.

Inmiddels zijn alle miniaturen geschilderd. Dat maakt het bord toch een stuk leuker.

En als je denkt: is dat een banaan? Jawel, Bianca speelde Bananelf. Een Elf met een banaan op het hoofd die schillen kan schieten waar je over uitglijdt. Had ik al gezegd dat het een beetje Tongue-in-Cheek is?

Matthijs en Farid speelden door met For Reign and Ruin. Deze fantasy slagen zullen we nog veel zien.

Jos heeft zich ingekocht in Cruel Seas en zat de 10+ kilo aan boeken te lezen die ik over het onderwerp had meegenomen. Dick neemt elke gelegenheid te baat om uit te lopen in de schildercompetitie.

Ik oefende mijn Magic Missile terwijl ik doorkwaste voor Poldercon.

Rebels hebben vervelende Camo uniformen.

Overigens hebben we nieuwe TL-balken in de zaal, dankzij Delftstede. Zijn we erg blij mee.

Tot Volgende Week!

Comments are closed.