BESTUURS MEDEDELING CORONA VIRUS (UPDATE)

BESTUURSMEDEDELING ZAAL MURPHY’s HEROES DICHT TOT 1 SEPTEMBER 2020

Het bestuur heeft contact gezocht met de Rijksoverheid en met de gemeente Delft.
Aanvankelijk was er onduidelijkheid onder welke noemer onze vereniging valt: georganiseerde evenementen, culturele instellingen of sport (en spel). De gemeente heeft echter duidelijkheid gegeven.

Murphy’s Heroes valt onder de maatregelen met betrekking tot sport en spel. Dit betekent dat de gemeente het advies van het Rijk heeft overgenomen, het advies om in clubverband bridge, schaken en andere spelvormen niet toe te staan.

Vooralsnog blijft de zaal dan ook gesloten tot 1 september 2020. De gemeente staat het nog niet toe. Wanneer er nieuwe of andere besluiten van het Rijk en/of gemeente komen dan kunnen er vanzelfsprekend veranderingen op treden.

Wij treffen voorbereidingen om wanneer de zaal weer open mag en kan maatregelen te nemen waardoor er ook daadwerkelijk volgens de voorschriften (denk onder meer aan 1.5 meter afstand en mogelijk beperkingen in het aantal deelnemers) gespeeld kan worden.

We bespreken en delen deze veiligheidsmaatregelen graag met jullie op een later tijdstip.
Voor nu is het even niet anders.

Een ieder mist de bijeenkomsten, het gamenen de sociale contacten, maar het is tijdelijk, laten we dat niet vergeten. We hopen dat jullie gezond en wel zijn. En misschien dat velen op alternatieve wijzen toch weten te gamen. Via diverse vormen van social media en internet kunnen we in contact blijven.

Let op jezelf en anderen in deze moeilijke tijd.

Kees, Bernd, Peter, Gerard en Michel
Bestuur Murphy’s Heroes.

Comments are closed.