Speldag 11 juli: Dino-burgers, MatthijsQuest, Blikje Chaos erbij en Amsterdam serveert uit.

Voor een ieder die komt: kijk vooral op de gepubliceerde plattegrond en de huisregels. Daar staat ook in hoe je reserveert. Geen reservering, gaan toegang.

Rob en Louis hadden een aantal Crossmaster varianten uit de stapel getrokken.

Allemaal kleine borden en wel of niet geprepainted warbands.

Terwijl Michel, Bernd, Kees en Petra rijk wilden worden aan een Dino park (Dinosaur Island).

In een kruising tussen Jurassic Park en Disney proberen de spelers uit DNA Dino’s te klonen, waarbij ook eettentjes en souvenirstands worden gebouwd. Het gekke is wel dat Dinoburgers niet op het menu staan. Gewone burgers wel.

Als de excitement hoger is dan de security dan wordt er bij tijd en wijle een bezoeker opgegeten. Aangezien die al betaald heeft valt de schade mee.

Ed had zich ingeschreven op een schildertafel en was al vroeg aanwezig met voorpret over de eerste MatthijsQuest role playing die middag.

En met het verplaatsen van de Dungeon van RPG/BB naar M3 zijn beide tafels nu even hoog.

Om 10 over half Fritz kwam de naamgenoot binnen met lunch en strips en een outfit die zo in de catalogus kon.

Marcel en ik waren aan het schilderen, alhoewel de plaat wel het overgeven van broodjes bemoeilijkt. Peter kwam even een S1 bakkie doen.

Marcel zit tot zijn nek in 15mm Chaos blikmannen.

Ik kwastte aan mijn 1672 limbers en munitiewagens. In de ochtend waren ze nog egaal zwart, dus ik ben lekker opgeschoten. Op de blauwe wagens komt nog een Amsterdam embleem.

Bij de speurtocht naar WW1 figuren bleek ik behalve Fransen ook al tanks af te hebben.

En aangezien onze vereniging ook militaire modelbouw promoot: Ik heb 2 weken elke avond zitten bouwen aan 1:300 Graf Zeppelin van een lego derivaat (Cobi). 2600 blokjes en 14 kilo. Ook te gebruiken als doel voor 1:300 vliegtuigen.

Vergeet je niet te reserveren? Tot Volgende Week!

Comments are closed.