Marcel’s Miniatuurhoekje On tour: Poldercon 2015 (2)

foto 1
De voorbereidingen gaan door, hoewel ik er naar uit kijk om naar Poldercon te gaan, vind ik het stiekem ook een beetje eng. Daar ik over het twijfelachtige talent beschik om op geheel belangeloze wijze te pas en te onpas werkelijk weergaloze modderfiguren te slaan, begin ik zo langzamerhand meer en meer zorgen te ontwikkelen omtrent mijn mentale welzijn als het éénmaal zover is.
Mijn attributen die door moeten gaan voor sculptingtools zijn niet bepaald indrukwekkend: Een platgeslagen stukje zilverdraad, wat spelden en enkele martelwerktuigjes, ooit ontvreemd uit het nagelverzorgingssetje van een ex vriendin, beslaan het arsenaal waar ik de klei mee te lijf ga.foto 2Vandaag foto’s gemaakt van alle verschillende figuurtjes die ik mijn collectie heb. Helaas kan ik ze hier niet laten zien, want geheel volgens plan zijn ze allemaal mislukt en niet een beetje ook. Vandaar dat ik een bevriende fotograaf om advies heb gevraagd. Natuurlijk heb ik hem enthousiast mijn fotografische hoogstandjes laten zien, wat wellicht gezien de hoge leeftijd en de broze toestand van de fotograaf in kwestie niet mijn allerslimste zet van vandaag was. De arme man zit nu al de hele middag huilend bij de huisarts smekend om een voorraadje valium.
Vooralsnog blijf ik echter redeloos positief, want ik heb een flinke voorraad klei en een ijzersterke troef achter de hand.

Wordt vervolgd (door Marcel)

 

 

 

 

Comments are closed.