“Ypenburg” on Tour: de allerlaatste loodjes

Alhoewel de tafel im grossen ganzen af was, duurde de laatste details toch nog de gehele dag.
IMG_3860Hans had de nacht doorgewerkt om het naambord van het veld op schaal te krijgen. Met accenten! IMG_3885De gebouwen werden in hun camouflage japons gehesen. IMG_3840Schuttersputten voorzien van zandzakken en de kinderspeelplaats schommels van kettinkjes.IMG_3862De directeurswoning werd ook gecamoufleerd. Een deel van de netten had vlam gevat in de strijd. IMG_3847Uiteraard is het van Rijkschwegen verstrekte dienst rijwiel ook aanwezig. IMG_3867Buiten het veld bleef het stil, verdacht stil. IMG_3848Kan ook komen doordat Dick en Hans elkaar moed in zaten te praten om te gaan inpakken.
IMG_5188Gelukkig zit alles vastgeplakt, zelfs de eendjes.
IMG_3870De platen worden gestapeld vervoerd.IMG_3879 Ondersteboven, dat dan weer wel. En maar hopen dat alle details goed vast zitten geplakt. IMG_3880Losse onderdelen in de dozen en inpakken. IMG_3889Tot ziens op Poldercon!

1 Comments.

  1. Knapgedaan, ziet er leuk uit.

    Ik hoor even met Dick, ik was aan het kijken voor inspiratie voor een scenario voor onze groep voor de meimaand. Of Ypenburg of Eben-Emael. De Duitse FJ ben ik al aan het schilderen, maar ik moet wel gaan beslissen of het belgen of Nederlanders worden 😉

    Veel plezier op PolderCon vandaag!

    Groeten uit het besneeuwde Noorden
    Koen