Speldag 28 februari: Britse Aggressie, Escape from the Mall, Elvis has left the Building,

Op de dag dat Delft z’n nieuwe station opende, sloten we een Shopping Mall bij Murphy’s. De opkomst was beperkt, waarschijnlijk vanwege de voorjaarsvakantie. Jan en Robin besloten de Britse agressie bot te vieren op een dorpje aan de Vecht, dat door bezorgde Duitse soldaten werd verdedigd. IMG_4067De regels waren Chain of Command van TooFatLardies. Hierin is een figuur een soldaat en is met name de patrouille fase voor het gevecht belangrijk om goede uitgangsposities te verwerven.
IMG_4066Er werd al vroeg geknutseld, terwijl een oud lid en nu weer nieuw lid kwam binnenlopen: weer een Peter erbij! Welkom! IMG_5241Marcel was aan het sculpten met ACW figuren. Wat zn ogen zien dat maken zn handen. IMG_4058Onno en Freek-Jan vochten een slag Flames of War uit in 15mm.
IMG_4064Het viel voor de geallieerde tanks niet mee om de Duitse infanterie uit hun loopgraven en achter het prikkeldraad vandaan te krijgen. IMG_4065Even daarnaast werd gestart met een groot Zombicide scenario.
IMG_4068Dit scenario ging over het ontsnappen uit een groot winkelcentrum met supplies. Als voorzorg had Lucas Padre Johnson als survivor, en had Ed Snake Plisskin genomen. De Padre maakte kruisslagen met een Katana en Wakishi en voor S.P. was ontsnappen uit een winkelcentrum natuurlijk klein bier na New York.IMG_5246 In dit grote Zombicide scenario zitten normaal gesproken al heel wat zombies. Rob had nog extra aangeschaft, en zombiedogs, en had bovendien zowel de Engelse als de Franse als de Spaanse Zombie Spawn cards toegevoegd aan het deck.IMG_4063 Rob Zombie probeerde werkelijk alles om de zombies te laten winnen. Zelfs door Angela Lansbury en Hannibal Lector te gebruiken als karakters. Het mocht niet baten: uiteindelijk wisten ze te ontsnappen uit de mall. Mede dankzij Padre Lucas, die sneller kruisen sloeg dan zombies konden bijten. IMG_5248s-Middags werd er rond de knutseltafel flink gebept. Het Delftse Station, de vuurwapenwet, Warhammer Beastmen en Monty Python passeerden onder meer de revu. Peter schilderde Huzaren.
IMG_5249Als opvolging van vorige week bracht Hans zijn aangepaste Miami Vice figuren mee. Marcel was er blij mee: Elvis the Alligator left the Building. IMG_4069Tot volgende week!

Comments are closed.