Doe mee met Catan Oil Springs voor een onderzoek!

Voor alle belangstellenden,
Aanstaande zaterdag 6 juni komen er twee studenten van de TU Delft, die graag een onderzoek willen doen met behulp van het bordspel : “Kolonisten van Catan” ivm hun afstuderen.

Spel opstelling
De opstelling van het spel gaat uit van 3 – 4 deelnemers per bord, en het spel wordt in principe één keer gespeeld. Enthousiastelingen kunnen natuurlijk ook daarna nog eens het spel spelen. Het liefst hebben wij zoveel mogelijk deelnemers, maar dat hangt natuurlijk af van hoeveel mensen er op jullie activiteit afkomen. Er kunnen meerdere spellen tegelijkertijd worden gespeeld als er voldoende deelnemers aanwezig zijn welke interesse hebben in een potje Catan. We bieden bovendien twee verschillende varianten van Catan aan: het basisspel, en het Oil Springs scenario.

Onderzoek
Wij onderzoeken of het spelen van Kolonisten van Catan invloed heeft op de percepties van de deelnemers op het gebied van duurzaamheid. Om dit te meten vragen wij aan de deelnemers om vooraf aan het spelen van het spel een korte enquête in te vullen, en na het spelen van het spel. Daarnaast vragen wij of de deelnemers bereid zijn om drie weken na de activiteit nogmaals een enquête in te vullen die zij via e-mail van ons ontvangen en online kunnen invullen.

Alexander en Xanna zullen aanwezig zijn om uitleg te geven. Ze zijn er tussen 10 en 10.30.
Ik kan alleen dan nog alle deelnemers veel plezier toewensen en dat het ook een leuke eninteressante spelmiddag zal worden en ben echt heel benieuwd over de uitslag van een ieder!

Groet en tot zaterdag,
De voorzitter
Robin

 

Comments are closed.