Kilogame 23 september: Lord of The Murphs

Het is oorlog in Midden Aarde.

Stofwolken stijgen op achter de Ruiters van Rohan die met grimmige gezichten richting Gondor rijden en dikke rookwolken markeren de donkere krochten bij Isengard waar de Uruk-Hai hun wapens en hun laatste instructies ontvangen. Door de groene bossen bewegen zich de Elven van Loth Lorien en van Rivendel geruisloos en de strijdgezangen van de dwergen galmen door de ondergrondse gangen. In het schemerlicht van de avond stromen de Goblins uit de mijnen van Moria in grote getalen terwijl  regiment na regiment van Orken uit Mordor bij het licht van de maan hun dorre land verlaat.

De geoefende maar moegestreden troepen van Gondor verzamelen zich bij de ruines van Osgiliath en ook de Haradrim uit het Oosten maken met hun gigantische Mumakil de lange reis daarnaartoe. Zelfs wat bescheiden eenheden van de Hobbits uit de Shire hebben zich aangemeld.

Het duurt niet lang meer voor de slag begint die bepaalt wat het lot van Midden Aarde zijn zal.

Jij bent ofwel kapitein van een eenheid die strijdt voor Aragorn en de wereld van Mensen, Elven en Dwergen (okee, en Hobbits), ofwel leider van een eenheid die vecht aan de kant van Saruman en Sauron. Nu ben je nog een onbekende. Maar dit is jouw kans om roem en eer, (of gewoon geld en macht), te vergaren en een naam voor jezelf te maken.
(En men zegt dat de Drager van de Ring hier ook nog ergens ronddwaalt….)

Verover strategische gebouwen, versla vijandelijke eenheden en neem deel aan epische gevechten.
Falen is geen optie! Verzamel de meeste victory points en win de slag!

Wie wordt er Lord of the Murphs?

Zaterdag 23 september 2017. Aanvang 11:00. Zaal A Delfstede, Phoenixstraat 66 in Delft

Aanmelden kan bij Petra Schulein en Rick Mol. Regelkennis niet vereist.

2 Comments.

  1. Argh, had ik dit eerder geweten dan had ik vrij gevraagd…

  2. Helaas ben ik bezet die dag. Ik ben wel benieuwd naar de regelaanpassingen, waar jullie zo op hebben zitten zwoegen.