Spelavond Donderdag 28 December: Fantasy Galore!

(Verslag en Foto’s door Bernd)
Ook op de woensdag, donderdag en vrijdagavonden begint de boel nu lekker te lopen. Kijk vooral in de agenda welke avonden we geopend zijn. Je kunt altijd info vragen bij het Bestuurslid van Dienst, of in de nieuwe Murphy’s Heroes besloten Facebook groep, waar je makkelijk spelafspraken kunt maken. Natuurlijk kan dat ook op het forum (Zie contactpagina voor uitleg).

De aanwezige die-hards togen voor de tweede keer naar Dreamwars.
Nadat we de vorige keer er niet in waren geslaagd om de mysterieuze plaag te stoppen (met flesjes naar Folkenburg) was het nu taak om de spookstad te verlaten en de opgeslagen lijken her en der in het land te verbranden.

Max (Lowie) en Eogart (Marcel) bleken enorme slagkracht te bezitten. Ilariel Sint (Peter) zong vele cantico. Melanie West (voorzitter Kees) wist zich te teleporteren en Rose Black (Bernd) haar mech gun liep vast.

Chamberlain Beogargon werd een gevoelige slag toegediend. Volgende keer het laatste avontuur van deze trilogie: cleanse it with fire.

Op een andere tafel waren vriendelijke ratten in een goed gesprek met nog aardiger ogres om het nieuwe regelboek The Ninth Age te testen.

Onno en Ryan hadden alle registers open getrokken.

Bij een charge is het belangrijk om goede dobbelstenen te gooien, dacht Ryan.

Onno hield de heuvel en nog meer.
Ratten vieren feest.

Tot Volgende keer!

 

Comments are closed.