Speldag 1 Augustus: Spanjolen op Vakantie, Super-Ezels in de Mijn, Brexit Opstand in Voorbereiding.

Voor een ieder die komt: kijk vooral op de gepubliceerde plattegrond en de huisregels. Daar staat ook in hoe je reserveert. Geen reservering, gaan toegang.

We duiken langzamerhand de zomervakanties in. Voor Hans en Peter H. een goede reden Muskets en Tomahawks 2 verder te gaan verkennen. De temperatuur ging aardig richting de zuidelijke staten.

Maarten kwam uitrusten op de club na een hele week schilderen. Met zijn befaamde Just-In-Time Logistics had hij zijn Spanjaarden voor 1672 net af. Volgens mij rook ik nog de lak.

Hij zou ooit meedoen met een regiment een een paar paardjes, maar dat is in goede Murphy Style uitgegroeid tot een aardig legertje.

En ze mochten er wezen. Nu nog een cute light gun, en dan hopen dat hij de regelset leuk vond, want hij had nog nooit eerder Sharp Practice gespeeld.

En nog wat vlokken hier of daar met wat gras.

Hij was al snel in een bloederige actie verwikkeld, waar het lange bereik van de Spaanse zware musketten, Dick aardig te parten speelde.

Het was ook weer tijd voor Shadows of Brimstone. Michel had zich weer danig ongans gesleept aan zijn pallet uitbreidingen.

Het spel is op gevorderd niveau Corona proof. De hoeveelheid kaartjes dwingt de spelers ver uit elkaar.

Aangezien meerdere spelers ook pack-animals en honden hebben aangeschaft, wordt de circustrein steeds langer.

En onderschat de ezels niet. Die van Petra geeft 2 keer zoveel hitpoints en doet 2 keer zoveel schade als zijzelf.

De FROR slag met 4 personen kende een grote inzet van nieuw materieel dat de afgelopen maanden is geschilderd. Dat gaf natuurlijk ook weer veel gevraag aan Hans G. over nieuwe statistieken en combo’s. De quest voor de all winning combo is still going strong.

Natuurlijk werd er druk geschilderd en geknutseld. Empire figuren bij Marcel.

Grote hoeveelheden extra ratten voor Hans.

En aangezien er een nieuwe regelset uit is voor Oudheid Skirmish Romeinen tegen Barbaren en mijn liefhebbende echtgenote een Boudicca Brits leger wil, ben ik de plakpineut.

Warlord en Wargames Factory. Een zaterdag en 2 lange avonden van de week en de plastics staan in elkaar. Schilderen doet ze zelf.

Tot Volgende Week (met reservering!).

Comments are closed.