Aankondiging Murphy’s Heroes BBQ event Zaterdag 3 september 2022

Op zaterdag 3 september organiseert de club een barbeque in de Delftse Hout (de schuilhut tussen Parking 5 en Parking 6 en de Windsurfschool aan de grote plas).
We gaan om 5 uur de bbq opstoken en hopen rond 6 uur aan tafel te kunnen

We zullen zorgen voor vlees of een vega optie, frisdrank, stokbrood, sauzen en salades (vergeten we nog iets?). Daarvoor vragen we om een bijdrage van €15 per volwassen deelnemer of  €10 van een minderjarige.


Je kan je tot 31 augustus via privébericht op SMS/Whatsapp of facebook aanmelden bij Jur of Farid; dan wel bij jongjde@gmail.com; of je naam op de lijst zetten op deze aankondiging die op de club hangt (liefst niet na 27 augustus, want dan is er aanzienlijke kans dat we het niet meer op tijd zien).

Geef dan aan als je vega wil!

Betaling mag vooraf of op de dag zelf, maar dan graag gepast.
Wat we nog zoeken is een vrijwilliger om zaterdags de bestellingen en de bbq op te halen en iemand om maandag de bbq weer bij de slager af te leveren. Alvast dank voor de hulp!

Jur en Farid

Naschrift redactie:

De oorspronkelijk jaarlijkse MH BBQ heeft een roemruchte geschiedenis met duikboten en spionnen, speurtochten door het Delftse Hout, (water)pistolen en arrestaties door de Delftse hermandad, woorden wisselingen met surfers, voordrachten van zelfgemaakte gedichten en nog veel meer.

Twee terugkerende tradities zijn 1) een regenbui en 2) lol en gezelligheid. Ik heb van 1 sessie foto’s kunnen vinden in het archief, waar de gedichten na het grote lustrumavontuur van 2001 werden voorgedragen tijdens het eten.

Overigens was deze in Juli 2001, zoals jullie weten is Juli traditioneel de natste maand van Nederland 🙂
3 September lijkt me een mooie gelegenheid om traditie 1 te verbreken en traditie 2 te verstevigen.

Comments are closed.