Wie zijn wij?

Murphy’s Heroes is een actieve Delftse spelvereniging met zo’n tachtig leden.
Er zijn wekelijks verschillende dagen waarop door de leden spellen kunnen worden gespeeld.
Wat veel gespeeld wordt zijn: Tabletop wargames, bordspellen, rollenspellen en cardgames.  Voor Tabletop Wargaming beschikt de vereniging over een aanzienlijke hoeveelheid spelmateriaal/Scenery, waar leden gebruik van kunnen maken.
Sommige speldagen hebben een thema, waardoor men zeker weet een bepaald spel te kunnen spelen, maar verder is het iedereen vrij te spelen wat ze leuk vinden.

img_1977

De grootste tak van spellen is zonder twijfel de wargames. Hier vallen diverse historische, fantasy en sci-fi spellen onder, zoals Bolt Action, Chain of Command, Flames of War, Black Powder, Pike & Shotte, Frostgrave, In Her Majesty’s Name, Warhammer Fantasy Battle, Warhammer 40k en Hammering Iron. De vereniging beschikt over een ruim assortiment aan terrein en voor een aantal van de spelsystemen zijn ook legers aanwezig.

img_9092

Ook bordspellen worden veelvuldig gespeeld. In sommige gevallen zijn het door leden meegenomen spellen maar de vereniging heeft zelf ook een flinke voorraad bordspellen zodat er altijd wat te doen is. We hebben de complete Arkham collectie! ook Zombicide en derivaten staan regelmatig op tafel.

img_2162

Er draaien regelmatig Rollenspellen, meestal D&D maar ook Runequest.

img_2201

Naast de gebruikelijke speldagen op de zaterdagen en spelavonden op woensdag en vrijdag, worden er op verzoek van leden andere spelavonden georganiseerd. Ook organiseert Murphy’s Heroes regelmatig zogenaamde kilogames voor 5 tot 20 deelnemers, die speciaal ontworpen zijn zodat iedereen mee kan doen.

img_9079